Alla inlägg den 26 april 2013

Av Catrin Nordström - 26 april 2013 17:29

Ja då var vi iväg igen med vår stora "pärla":) Vi hade bestämt att vi inte skulle köra mot skåneland men ändå blev det åt detta hållet även denna helgen. Så i går efter jobbet körde vi över åsen och ner mot Helsingborg. Platsen vi stannade vid blev Rydebäck-Fortunastrand. Vädret var kanon fint och det blåste inte alls något när vi kom fram. Klcokan hade blivit ganska mycket så det var bara att laga lite mat och sätta på tv:n. Det kom inga flera husbilar,utan vi stod där alldeles själva. Det började regna och blåsa framåt natten, smattrande härligt på taket när vi la oss! Även om vi stod ganska framåt lutande så sov vi som stockar hela natten!
Vi sov rätt länge idag, Ronja tyckte nog att vi var ganska dumma. Hon behövde ju komma ut och kissa. Åt frukost i godan ro och därefter gick vi en lång runda med Ronja i blåsten! Vi bestämde oss för att köra vidare och det blev hela 5 km:) stannade sedan för att dricka en kopp kaffe och fundera på vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att köra vidare och målet för dagen blev Magreteberg, där vi faktiskt träffade på ett par av våra vänner. Ganska komiskt faktiskt för vi när vi var här sist så var det just med dessa vännerna:) ibland är världen ganska liten!
När vi hade pratat en stund med dem så gick vi till Lager 157, jag ville så gärna hitta en klänning där. Men tyvärr blev jag ganska besviken, där fanns inget som jag fick lust att lägga pengar på!
På vägen hem mötte vi ett rådjur som höll på att tappa sin vinter päls. Tog en bild men tyvärr blev den inte riktigt bra.
Ikväll blir det hembakad pizza, går faktiskt riktigt bra att göra i ugnen som finns i husbilen.

Presentation


Här kommer jag att skriva lite om vårt liv och våra resor med husbilen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards